یک چاشنی خوشمزه می تواند سرکه بالزامیک مانادیت باشد، به خصوص وقتی صحبت از غذاهای ایتالیایی می شود. ممکن است یک یا دو سرکه بالزامیک داشته باشید که استفاده می کنید و دوست دارید.
شاید یکی از آنها سرکه بالزامیک مودنا باشد، اما احتمالاً نمی توانید تفاوت بین سرکه بالزامیک مودنا و سرکه بالزامیک را درک کنید. بیایید در این مورد بحث کنیم و آن را با هم روشن کنیم.
بهتر است با تعریف سرکه بالزامیک شروع کنید. ویکی پدیا آن را به صورت زیر تعریف می کند:
سرکه بالزامیک (به ایتالیایی: aceto balsamico) یک سرکه بسیار تیره، غلیظ و با طعم شدید است که منشا آن ایتالیا است، که به طور کامل یا جزئی از گل انگور تهیه می شود: آب انگور تازه له شده با تمام پوست، دانه و ساقه.
احتمالاً شما نیز شنیده اید که ویژگی اصلی سرکه بالزامیک این است که در بشکه های چوبی بزرگ بالغ می شود و این درست است. هر چه مدت زمان بیشتری برای رسیدن باقی بماند، خوشمزه تر می شود.
سرکه بالزامیک تنها یکی از انواع سرکه است. بسیاری دیگر وجود دارد – از سرکه ساده شراب سفید گرفته تا سرکه سیب مرسوم. هر کدام از یک عنصر کلیدی متفاوت مشتق شده اند – که در مورد سرکه سیب سیب است، در حالی که برای سرکه برنج برنج تخمیر شده است.
سرکه بالزامیک، مانند سرکه شراب سفید، از انگور درست شده است. با این حال، سرکه شراب سفید را با سرکه سفید که از الکل گرفته می شود و معمولاً در تمیز کردن استفاده می شود، اشتباه نگیرید. در صورت تقطیر، دومی برای ترشی نیز استفاده می شود.
اولین چیزی که می توانید به سرعت متوجه آن شوید رنگ است. سرکه بالزامیک معمولا تیره است، اگرچه سرکه های بالزامیک سفید وجود دارد، در حالی که سرکه شراب سفید بسیار سبک است. چرا اینطور است؟ برخلاف آنچه ممکن است فکر کنید، دلیل تیره بودن سرکه بالزامیک این نیست که از انگور قرمز تهیه شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.