انگورها را با قرار دادن در آب جوش به مدت حدود 30 ثانیه سفید کنید.
سپس آنها را به یک کاسه آب سرد منتقل کنید.
ساقه کشمش تیزابی های انگور را بردارید.
آنها را با دست زدن به انگورهای پخته شده با حوله خشک کنید.
انگورهای خشک را به صورت یک لایه روی ورقه های پخت قرار دهید.
ورقه های پخت را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 18 تا 24 ساعت خشک کنید.
بعد از 12 ساعت کناره ها را بچرخانید تا نچسبد.
اگر فر در دسترس نباشد، می توان آن را خشک کرد.
بعد از مرحله 5، سینی انگور خشک را در هوای گرم زیر آفتاب قرار دهید.
اجازه دهید انگور به مدت 3 تا 4 روز در آفتاب خشک شود و هر از چند گاهی آنها را بچرخانید.
وقتی تاریک و چروک شد آن را از فر یا نور خورشید خارج کنید.
کشمش ها را خنک کرده و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
فواید کشمش برای پوست
مشخص شده است که کشمش برای سلامت کلی مفید است و نقش آن در سلامت پوست قابل توجه است.
مصرف کشمش سبز کاشمر و آب کشمش برای پوست مفید است.
كشمش صادراتي ملایر به شفاف نگه داشتن پوست و شادابی طولانی مدت کمک می کند.
آب کشمش برای آبرسانی پوست مفید است و پوست را از درون تغذیه می کند.
همچنین برای محافظت از سلول های پوست با محافظت در برابر آسیب های پوستی موثر است.
مصرف منظم کشمش به پیری زودرس پوست کمک می کند.
به کاهش خطوط ریز، لکه های پیری، لکه ها و چین و چروک کمک می کند.
کشمش در جلوگیری از آکنه موثر است.
کشمش در دسته میوه های خشک قرار می گیرد و در واقع انگور خشک است.
آنها به دلیل شیرینی طبیعی و محتوای مواد مغذی فراوانشان محبوب هستند.
کشمش صادراتی کاشمر خیس شده برای مصرف بهترین است.
برای جذب بهتر مواد مغذی، ترجیحاً صبح زود با معده خالی مصرف شود.
جالب اینجاست که این غذاهای خشک سرشار از مواد مغذی را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.