از نظر تاریخی، برنج عنبربو معطر پیوندهای زیادی با جنبه های مختلف فرهنگ ژاپنی دارد. پیوند زبانی دیگر، نام بومی اولیه ژاپن، میزو هو نو کونی (سرزمین گیاه ساقه آب یا برنج) است. بنابراین، شناسایی اولیه مفهوم کشت برنج را در بر می گرفت.
جالب اینجاست که نامی که ژاپنی ها برای شناسایی ایالات متحده از آن استفاده کرده اند بیکوکو (سرزمین برنج) بوده است که به این ترتیب به فراوانی دلالت دارد. به عنوان مثال، امپراتور در اوایل تاریخ ژاپن به یک “کشیش-پادشاه” تبدیل شد.
بسیاری از وظایف کشیشی او تحت مذهب شینتو حول محور کشت برنج می چرخید و شامل محصولات برنج مانند ساکه (شراب برنج) و موچی (کیک برنج) و همچنین دانه واقعی و ساقه های آن بود.
در واقع، امپراتور قبلی هیروهیتو، درست تا زمانی که به شدت بیمار شد، مانند امپراتورهای قبلی، در زمین های امپراتوری توکیو، از یک قطعه برنج مراقبت می کرد.
علاوه بر این، امپراتور هیروهیتو در آخرین سپتامبر زندگی خود در مورد آب و هوا پرس و جو کرد و فعالانه نگران محصول بود. این سنت همچنان ادامه دارد که امپراتور آکیهیتو محصول برنج را برکت میدهد.
بسیاری از مراسم تاجگذاری او که شامل برنج و محصولات برنج میشود، بر پیوندهای امپراتور و شینتو تأکید میکند.
با گذشت زمان، کنترل یا حفاظت از محصول برنج به یک کار سیاسی تبدیل شد و اهمیت برنج را در جامعه تأیید کرد. در واقع، برنج نشان دهنده ثروت بود و همچنین ثروت را از طریق استفاده از “شو”، معیاری از برنج، تعیین کرد.
در زمانهای مختلف برنج ابزاری برای تجارت بود که به عنوان ارز سخت عمل میکرد. رایس ثروت دایمیو (ارباب) را اندازه می گرفت و برای سامورایی ها (جنگجویان) پول می داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.