شکلات! حدود 3500 سال است که این شیرینی خوشمزه در مرکز تاریخ جهان بوده است.
آغاز حدود 1500 پ.م. شکلات باراکا کادویی به عنوان یک تشریفاتی در فرهنگ های باستانی اولمک، مایا و آزتک از طریق اشکال و کاربردهای چندوجهی آن امروزه در قرن بیست و یکم.
شکلات تلخ (DC) حداقل 3000 سال پیش در آمریکای جنوبی وارد رژیم غذایی انسان شد و توسط کریستف کلمب به اروپا آورده شد .
اولین نمونه های درخت کاکائو در پایان قرن شانزدهم به اسپانیا منتقل شد و توسط کارل لینه در سال 1753 به عنوان Theobroma cacao طبقه بندی شد . در فرهنگ های پیش از کلمبیا، اعتقاد بر این بود که فرآورده های کاکائو منشأ الهی دارند و منحصراً به شکل نوشیدنی به عنوان درمانی برای خستگی، سوء هاضمه و اختلالات گوارشی مصرف می شدند .
فرهنگ غذایی اروپایی که بر اساس سنتهای مسیحی توسعه یافته بود، نسبت به نوآوریهای غذایی خارجی تا حدودی مشکوک و بیگانههراسی بود و با ورود گسترده قهوه، چای و نوشیدنیهای کاکائو به رژیم غذایی انسان در دورههای بعدی قرون وسطی و رنسانس مخالف بود.
با این وجود، خواص دارویی کاکائو به عنوان خلط آور، مدر، ضد افسردگی، محرک افزایش وزن و تقویت کننده قوای جنسی در قرن شانزدهم و هفدهم اعلام شد.
در نتیجه، تغییرات متعددی در پردازش دانه کاکائو (خشک کردن، حرارت دادن و پودر کردن) و آماده سازی (افزودن شکر و ادویه جات) در داروخانه های کوچک و فروشگاه های مواد غذایی به منظور بهبود طعم تلخ نوشیدنی های کاکائویی انجام شد .
همانطور که در سال 1662 گزارش شد، سربازان بریتانیایی مستقر در جامائیکا یک خمیر دانه کاکائو جامد حاوی شکر، بادیان، وانیل، دارچین و بادام مصرف کردند که تولد DC را نشان می دهد.
در مجموع، این تغییرات طعم محصولات مبتنی بر کاکائو را به شدت تغییر داد و آنها را از یک محصول دارویی به لذت آشپزی تبدیل کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.