فندق خندان سرشار از بسیاری از مواد مغذی مفید است که می تواند به طرق مختلف برای بدن مفید باشد.
1. سرشار از آنتی اکسیدان
یک تحقیق علمی منتشر شده در وب سایت NCBI (مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی) بیان می کند که ترکیبات فنلی در عصاره فندق یافت می شود. این ترکیبات به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
بنابراین می توان گفت فندق سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به رفع بسیاری از مشکلات کمک کند (1). آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می کنند.
جدای از این، آنتی اکسیدان ها همچنین می توانند به دور نگه داشتن مشکل مربوط به قلب و عروق و سرطان کمک کنند (2).
2. برای داشتن قلب سالم
فندق را می توان یک غذای سالم دانست. حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری، چربی های سالم و اسیدهای چرب امگا 3 است که می تواند به محافظت در برابر خطر بیماری قلبی کمک کند.
آجیل حاوی چربی تک غیراشباع و چند غیراشباع است که برای حفظ سلامت قلب کار می کند.
علاوه بر این، آجیل حاوی ترکیبات فنلی است که می تواند با کاهش کلسترول خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده نیز فندق را برای قلب مفید دانسته است (3).
3. برای پیشگیری از سرطان
با استفاده از فندق نیز می توان از مشکل سرطان جلوگیری کرد. تحقیقات علمی انجام شده توسط موسسه علوم دارویی Uttaranchal، دهرادون نشان داده است که فندق دارای اثرات ضد سرطانی است.
با توجه به این اثر، مصرف فندق می تواند به دور نگه داشتن مشکل سرطان کمک کند. بنابراین، برای جلوگیری از مشکلات کشنده مانند سرطان، می توان فندق مصرف کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که اگر فردی از سرطان رنج میبرد، حتماً باید تحت درمان با پزشک باشد.
4. برای کاهش التهاب
فندق همچنین می تواند برای افرادی که با مشکلات التهابی دست و پنجه نرم می کنند مفید باشد. طبق یک مطالعه بالینی، خواص ضد التهابی در آجیل جوجه تیغی یافت می شود که می تواند التهاب را کاهش دهد.
بنابراین، میتوان فرض کرد که چربیهای سالم و ضدالتهابهای موجود در فندق میتواند از بسیاری از مشکلات مرتبط با التهاب جلوگیری کند.
5. در کاهش قند خون مفید است
آیا با مصرف فندق می توان قند را کنترل کرد؟ برای فهمیدن این موضوع به مدت 8 هفته به برخی افراد فندق داده شد. پس از 8 هفته، مشخص شد که سطح کلسترول لیپیدی با چگالی بالا یعنی HDL در فرد مبتلا به دیابت نوع 2 طبیعی است، اما هیچ تاثیری بر قند خون ناشتا و هر نوع پروفایل لیپیدی دیگری ندارد.
این تحقیق در سایت NCBI (6) موجود است. در عین حال، طبق تحقیقات دیگری، این آجیل می تواند به کاهش قند خون ناشتا کمک کند. علاوه بر این، آنها همچنین می توانند کنترل قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشند.
بنابراین اگر فردی بخواهد از مشکل دیابت جلوگیری کند یا فردی مبتلا به دیابت باشد، مصرف فندق می تواند برای او مفید باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.