به گفته دکتر جوزپه گروسو، استادیار تغذیه انسانی در دانشگاه کاتانیا در ایتالیا و نویسنده ارشد یک بررسی چتری در سالانه، فواید بالقوه قهوه ممکن است از پلی فنولها باشد، که ترکیبات گیاهی دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. بررسی تغذیه.
با این حال، قهوه گانودرما برای همه نیست. نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از حد وجود دارد. این به ویژه برای مادران باردار صادق است زیرا ایمنی کافئین در دوران بارداری نامشخص است.
در حالی که تحقیقات در مورد تأثیر قهوه بر سلامتی ادامه دارد، بیشتر کار در این زمینه مشاهده ای است.
جاناتان فالوفیلد، استاد دانشگاه ادینبورگ و یکی از نویسندگان بررسی مجله پزشکی بریتانیا، میگوید: «ما مطمئناً نمیدانیم که آیا قهوه دلیل فواید سلامتی است یا خیر». این یافته ها می تواند ناشی از عوامل یا رفتارهای دیگری باشد که در مصرف کنندگان قهوه وجود دارد.
نیل فریدمن، محقق ارشد موسسه ملی سرطان گفت: «همه این جنبههای مختلف بر طعم تأثیر میگذارند، اما بر ترکیبات درون قهوهها نیز تأثیر میگذارند». اما اصلاً مشخص نیست که این سطوح مختلف ترکیبات چگونه ممکن است با سلامتی مرتبط باشند.»
به عنوان مثال، برشته کردن، مقدار اسیدهای کلروژنیک را کاهش می دهد، اما ترکیبات آنتی اکسیدانی دیگری تشکیل می شوند. اسپرسو دارای بیشترین غلظت بسیاری از ترکیبات است زیرا آب کمتری نسبت به قهوه قطره ای دارد.
مطالعه ای در JAMA Internal Medicine عادات قهوه را در حدود 500000 نفر در بریتانیا مورد بررسی قرار داد و نشان داد که مهم نیست آنها یک فنجان می نوشند یا هشت فنجان زنجیره ای می نوشند – معمولی یا بدون کافئین یا اینکه متابولیزه کننده سریع قهوه هستند یا آهسته. آنها با خطر کمتر مرگ ناشی از همه دلایل مرتبط بودند، به جز با قهوه فوری، شواهد ضعیف تر بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.