استفاده از گردو در درجه اول شامل تکمیل رژیم غذایی با تنقلات سرشار از مواد مغذی و سیر کننده است. آنها به ویژه در هنگام کار شدید ذهنی و تمرینات بدنی توصیه می شوند.
بسیاری از دستور العمل ها شامل آجیل به عنوان افزودنی برای غلبه بر طعم شیرین میوه، طعم شور پنیرها است. آنها طعم سالاد و کوکتل را غنی می کنند.
در ترکیب با کشمش، نارگیل و شکلات، به عنوان یک ماده تشکیل دهنده دسرهای شیرین کاملاً مطابقت دارند. اگر احساس می کنید یک میان وعده سالم با آجیل در نقش اصلی است، از خواص ارزشمند عسل با دارچین استفاده کنید!
فقط آن را با گردو قرمز مخلوط کنید و کل آن را در فر تفت دهید و سپس سلامتی را بنوشید.
مزیت بدون شک گردو ارزش غذایی بالای آن است. علاوه بر این، نسبت مفید (4:1) اسیدهای امگا 6 به امگا 3 که 4 به 1 است در رژیم غذایی روزانه مطلوب است.
چیزی که ما برای آجیل ارزش قائل هستیم، محتوای بالای پروتئین، اسیدهای غیراشباع چندگانه و ترکیبات فنولی قوی آنتی اکسیدانی است.
اگرچه آنها ارزان ترین محصولات نیستند، اما به طور گسترده در دسترس هستند و آماده مصرف خام هستند، بدون نیاز به هیچ گونه فرآوری. بنابراین، اغلب به عنوان یک میان وعده با ارزش در بین وعده های غذایی رفتار می شود.
اگرچه پاسخ به این سوال که آیا گردو سالم است یا خیر واضح است، اما لازم است برخی از محدودیت ها را یادآوری کنیم. منع اصلی استفاده از آنها بروز آلرژی است.
متأسفانه آجیل یکی از هشت گروه محصولات غذایی (به اصطلاح “هشت بزرگ”) است که منابع اصلی آلرژن های غذایی هستند که توسط کمیسیون Codex Alimentarius تایید شده است.
مصرف گردو توسط افرادی که حساسیت دارند و همچنین به انواع دیگر آجیل ها می تواند منجر به واکنش های پوستی آلرژیک، سرفه، تنگی نفس و در موارد شدیدتر حتی شوک آنافیلاکتیک شود .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.